Bedrijfsprofiel

Byadmin

Bedrijfsprofiel

 Moes Automateriaal is specialist in Automaterialen, Accessoires, Banden en Gereedschappen. Bij ons draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Met een grote voorraad, snelle levertijden en deskundige medewerkers realiseren we die kwaliteit.

Wij denken graag met onze klanten mee om voor hen tot de beste oplossing te komen. Dat maakt ons de partner in business voor garages, taxibedrijven en particuliere klanten. Op dit moment hebben wij vestigingen in Enschede. Onze ambitie is om in de toekomst verder uit te groeien. Door uit te breiden, vergroten wij ons werkgebied en kunnen wij onze inkoopkracht verder verstevigen en daarmee het voordeel voor onze klanten vergroten.

Belangrijkste voordelen:

  • Breed assortiment
  • Professioneel advies
  • Snelle levering
  • Eigen bezorgdienst

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Kom eens langs en laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Ons bedrijf is gevestigd aan de Ijsbaanweg 99 te Enschede en onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur  en zaterdag 08:30 tot 17:00 uur voor u klaar.

Visie: In een steeds complexere automotive omgeving bieden wij u het meest complete aanbod van onderdelen en service. Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen.

Misie: Wij zijn klantgericht door invulling te geven aan de behoeften van onze klanten.
Wij bouwen aan een wederzijds succesvolle relatie.

Banner